Thursday, 28 July 2016

Malaysian Horror Story : Doll Collector Ep 2 : Famewhore

Dude kembali ke bilik hotelnya di Hilton, Nu Sentral selepas beberapa jam berjalan di sekitar Kuala Lumpur. Dia baring atas katil sambil membuka Grindr di iPhonenya.

Jom Sex
Fuck Me
Kita main
Wanna fuck?
Dapat ni sedap!

Antara beberapa mesej yang diterima. 

"Gay desperate!" Ujar Dude dalam hatinya.

Dude bukanlah seorang yang bernafsu songsang. Tetapi dia menggunakan Grindr atas alasan untuk menyara hidupnya. Dia seorang artist, namun dia sedar dia perlu mencari sumber kewangan untuk menyara kehidupan mewahnya. Malahan untuk ke Kuala Lumpur, dia memerlukan wang. Walaupun ramai kawannya mengatakan dia membazirkan wang hanya semata-mata mengejar peluang untuk memenangi satu anak patung. Menurut kawan-kawannya di Johor Bharu, dia perlu serius dalam kerjayanya sebagai pengaut ais krim di Zoo Singapura dari mengejar impian menjadi seorang artist.

Sebagai seorang artist yang handal dalam menghasilkan dolls dengan lukisan make up sendiri, Dude sepatutnya dikenali kerana dia amat berbakat. Malangnya, dia sering kali ditipu. Beberapa dia ditipu oleh pelanggannya. Salah seorang pelanggannya adalah seorang pengumpul doll yang suka menipu collectors lain dengan alasan dia tidak mempunyai wang untuk membayarnya. Sangat tebal muka collector penipu itu!

Dude mahu menjadi lebih dari seorang artist, dia mahu menjadi selebriti! Sebab itulah, hampir setiap masa dia akan menaikkan gambar-gambar dia separuh bogel di instagram. Setiap gambarnya dinaikkan, dia akan mendapat ratusan likes. Likes menandakan pemujaan ramai terhadap wajah dan badannya. Likes yang diberikan oleh para peminatnya yang terdiri dari golongan gay. Golongan gay memujanya seperti dewa!

Sebelum ini, dia cuba untuk menyertai beberapa rancangan realiti. Suaranya bagus, tetapi malangnya penonton dan producer Malaysia lebih memihak kepada penyanyi-penyanyi berimejkan pop. Cubaan demi cubaan tidak berjaya. Sampailah pada suatu hari, dia kesuntukan wang. Dia langsung tidak mempunyai duit untuk pulang ke Johor Bharu. Sehingga dia mengetahui bakatnya yang sebenarnya... iaitu mengguna tubuh badan dan mulutnya... pada seseorang atau lebih dari seorang dalam satu masa yang sama...

Kembali semula kepada masa kini iaitu pukul 9 malam... Dude membuka kembali sampul surat yang diberikan oleh pelayan di Kafe James tadi. Dalam sampul surat tersebut ada beberapa arahan yang perlu dia patuhi. Jika dia mematuhi arahan-arahan tersebut, dia bukan sahaja akan memenangi sebuah doll exclusive yang mahal...tetapi juga peluang untuk menjadi pelakon lucah di internet dengan bayaran lumayan yang bakal diterimanya setiap bulan.

"Fuh, gila fantasy sex Mr. J ni! There goes nothing! "

Hi! Do you like BDSM sex?

Muncul mesej baru di Grindrnya.

"This is great! Just like what Mr. J wants!" 

______________________________________________

Dude tidak mengunci pintu bilik hotelnya. Dia baring di atas katil. Kaki dan tangannya diikat. Mulutnya disumbat dengan seluar dalam Calvin Klien. Matanya ditutup. Didepan katilnya, terdapat video kamera menanti untuk dirakam. Tidak lama kemudian, bilik hotelnya dibuka. Perlahan, pintu itu ditutup semula. Dikunci. Dude dapat merasakan seseorang memasuki bilik dan mendekati katilnya. Klik! Video mula dirakam! 

Seseorang mendekati katil Dude dengan pelahan. Dude dapat merasakan tangan yang hangat menerokai tubuhnya. Menyentuh pipinya. Membelai rambut kerintingnya. Dia dapat rasai nafas hangat mendekati bibirnya. Tanda amaran, hidungnya ditutup dengan kain yang diselitkan dengan ubat tidur. Dude semakin mengantuk dan....

Dude terjaga dengan rasa kegelian. Tangan dan kakinya diikat dengan kuat oleh tali sehingga dia langsung tidak dapat bergerak. Seluruh tubuhnya dijilat dengan perlahan-lahan. Dari bahagian hujung jari kakinya, ke celah pehanya, di tepi kangkang, sehingga naik ke atas... naik naik naik... Dude kenikmatan yang teramat... naik naik naik sehingga keras sepenuhnya...

Dia dijilat lagi ke bahagian atas sehingga tiada sebarang inchi yang ditinggalkan. Lehernya digigit perlahan. Bibirnya dikucup. Dari atas sehingalah ke bahagian yang paling disukai oleh Dude. Keluar masuk dengan perlahan-perlahan dan kemudian menjadi semakin laju! Dude tidak dapat menahan dirinya lagi. Kemuncak meninggi dan ia dimuntahkan kepada mulut seseorang yang memberikan perkhidmatan nikmat kepada Dude. Hasil itu disedut dengan sehingga habis licin!

Ketika Dude masih dalam kepenatan... Perutnya ditusuk dengan bilah pisau setajam pedang samurai. Perutnya dibelah. Tulangnya dipatahkan. Badan atas dan bahagian kaki Dude diputus! Jeritan tidak didengari lagi! Seluar dalam jenama Calvin Klien dibuang dari mulut Dude. Bahagian kakinya ditarik dan dimasukkan ke dalam bag. Video kamera masih merakam sehinggalah butang rakaman dihentikan.

No comments:

Post a Comment