Friday, 29 July 2016

Malaysian Horror Story : High School : The Characters

Characters

Atilia - A new teacher at James' Academy, who's a hopeless romantic with 'someone' who loves to play games and she will be facing a love demon.

Camile - A headmistress who hates her job and always angry, but she has other 'face'. She will be facing compassion demon

Preen - A student who always play pranks on others and love to jokes but behind that happiness, he's afraid of 'something' or 'someone'. He will be facing a fear demon.

Steffy - Fashionable MILF who's always have a thing for younger guys and will be facing a sex demon.

Isaac - An ultimate slut who loves sex with both guys and girls. A student and Preen's best friend. He will be facing a perfectionist demon.

Kylie - A teacher with a pale face, who's hiding a secret about herself, something from down below. She will be facing a choice demon.

Abe - School's gardener who loves to give flowers to everyone, but his heart belong to 'someone'. He will be facing a heartbreak demon.

Axl - An obsessed Britney Spears' fan and an art teacher who seems cool, but hiding a dark, dirty secret. He will be facing a addict demon.


Malaysian Horror Story : Doll Collectors : Complete List








Thursday, 28 July 2016

Malaysian Horror Story : Doll Collector Ep 7 : Perfect Doll

Az turun keluar dari kereta Jaguar dan terpegun melihat di depannya sebuah rumah agam moden.

"Rumah sapa ni, bang?"

"Ni rumah tuan saya. Dia suruh awak masuk ke dalam. Pintu gate dah bukak. Nanti dia akan bagitau semuanya," ujar pemandu kereta tersebut.

Az menurut dan memasuki kawasan rumah agam tersebut. Dia membunyi loceng di depan pintu rumah.

"Assamualaikum! Anyone home?"

Pintu dibuka. Seorang lelaki berusia dalam 40an menyambutnya.

"Mr. J?" Az bertanya.

"Ya, saya. Sila masuk."

Az memasuki rumah tersebut. Az dipelawa untuk duduk di sofa ruang tamu. 

"Saya buat air sekarang."

"Eh, tak payah susah-susah la bang... lagipun..."

"Nonsense! Sekejap je!"

"Baik..."

Sementara menunggu, Az sempat melihat sekeliling ruang tamu. Dia kagum dengan figura Hot Toys dari koleksi pertama sehinggalah koleksi Wonder Woman dan Harley Quinn yang terbaru keluaran jenama idamannya itu. 

"Nah, saya tahu Az suka kopi ais kan?"

Az menerima sebotol kopi ais Starbuck. 

"Tapi macam mana abang tahu saya suka?"

"Cause I am James."

"La ni lah James yang legend tu? Akhirnya dapat gak tengok muka! Ingatkan sebaya, rupanya pak cik-pak cik dah...eh...sorryyyyy... saya..."

"Tak apa, am old. I know."

"Maaf tanya... Boleh saya tanya kenapa James jemput saya ke sini? Bukan saya tak suka, tapi tertanya-tanya gak... Out of nowhere gitu..."

"Sebab best borak-borak dengan Az kat facebook pasal dolls. Pasal toys... Walaupun banyak kali kena add Az balik. Mula-mula Az hilang macam tu je. Lepas tu, beberapa kali facebook dan instagram Az kena banned.."

"Itulah... Memula saya tutup Facebook sebab banyak sangat trolls kat sana. Saya upload gambar patung Britney Spears saya pun kecoh. Hari-hari kena kutuk. Mentang-mentanglah geng elit tu ada dolls mahal-mahal."

"Doll collectors kadang-kadang sangat mean, kan?"

"Memang tapi tak semua. Ada yang baik. Ada yang pernah saya musuh ketat-ketat dan benci saya dulu pun, sekarang dah boleh borak-borak balik."

"Tapi masih ramai yang perangai macam setan."

"Mungkin...Tapi biarlah. Diorng nak melalak ke apa, saya tak peduli. Asalkan saya dapat dolls yang saya nak. And at the end of the day, it's just about a doll. Takdenya sampai saya nak bunuh-bunuh diorang. Hahahaha..."

Tapi pelik gak. Seminggu ni diaorang macam senyap je... " Az menambah.

James hanya tersenyum.

"Oh ya! Boleh saya tanya pasal doll giveaway yang Mr. J anjurkan tu? Saya tak faham kenapa Mr. J buat benda tu? Kenapa perlu bawa doll kesayangan? Dah ada pemenang ke?" 

James seperti mahu mengelak soalan tersebut dan menjawab;

"Az perasan tak perangai diorang kalau bercerita pasal dolls masing-masing? Berlagak boleh tahan kan?"

"Biasalah. Dah ada, sayang kalau tak tunjuk-tunjuk. Hehehehe"

"Pemenang akan diberitahu minggu depan."

Az dan James terus berbual mengenai dolls sehinggalah tiba masanya untuk Az pulang.

"Nice meeting and knowing you. I enjoy our talk on facebook, whatsapp and instagram. You make collecting fun again. No more mean collectors. Just the joy on collecting. Hopefully can see you again."

"Boleh je. Saya hidup lagi. hahaha."

Az memasuki kereta jaguar dan melambaikan tanda perpisahan.

______________________________________________

Seminggu berlalu. Az sekali lagi menerima jemputan untuk ke rumah James. Dia dibawa oleh pemandu peribadi James. Az agak teruja kerana dia tidak sabar untuk melihat AiS Toys Museum milik James yang berada dalam rumahnya. Namun, ketika pintu rumah itu dibuka, Az disambut oleh seorang perempuan yang mengelarkan dirinya sebagai MeiMei.

"Saya peguam mewakili James," MeiMei memperkenalkan dirinya.

"Mana dia?"

"Dia telah meninggal dunia minggu lepas dan saya diarahkan untuk menunggu sehingga seminggu untuk memberikan wasiatnya. Dan kamu, Az adalah pewaris untuk semua aset, harta dan peninggalan arwah James."

Az terdiam untuk seketika sehinggalah MeiMei memberikan kunci kepadanya.

"Kunci ini diamanahkan kepada kamu. Kamu harus membukanya pada tengah malam ini. Kunci ini akan membuka pintu yang berada di bawah tanah rumah ini."

Az mengambil kunci tersebut.

______________________________________________

Beberapa minit lagi jam akan menuju ke pukul 12 tengah malam. Az masih lagi dalam keadaan terkejut. Satu-satu kawan baiknya telah tiada dan dia hanya berpeluang menemuinya sekali sahaja. Walaupun dia sudah menjadi jutawan segera, rasa kehilangan seseorang yang amat rapat, membuatkan dia kesayuan. Sesuatu yang kosong. Jam berdetik ke pukul 12 tengah maam.

"Happy birthday... To Me..." Az berbisik halus.

Az mengambil kunci yang diterimanya dan menuju ke bilik bawah tanah. Dia membuka pintu tersebut. Lampu dibuka dan terdapat pelbagai hiasan sambutan hari jadi dihiasi di seluruh bilik. Tetapi dia tertarik dengan sebuah kotak yang dihiasi bagaikan kotak hadiah. Terdapat sekeping kad besar dilekatkan.

HAPPY BIRTHDAY. MY LAST GIFT FOR YOU. NO MORE MEAN COLLECTOR, JUST A PERFECT DOLL CUSTOMIZES FOR YOU.

THANKS FOR BEING A FRIEND TO SOMEONE WHO'S LONELY AND OLD. 

LOVE XOXO JAMES. 

Az membuka balutan kotak dan matanya terbeliak melihat the perfect doll! Gabungan mayat-mayat yang dihiasi bagaikan patung. Sebuah patung berwajahkan Aria, mempunyai buah dada, bahagian pinggul dijahit bersama dengan sepasang tangan yang mempunyai tanda Jin-Ho! Az menjerit!!!



______________________________________________

Seseorang sedang melihat video-video yang dirakam oleh James. Video- video itu dinaikkan dalam laman facebook, twitter, youtube dan instagram milik Suria, Aria, Nina, Dude, Ella dan Jin-Ho.

Beberapa minit kemudian, Malaysia digembarkan dengan pembunuh bersiri yang masih tidak diketahui identitinya.

Malaysian Horror Story : Doll Collector Ep 6 : Conversation

You're a winner.
Meet me at 11 pm tomorrow.
At Cafe Cafe.
Wear something fancy.

Ella teruja melihat kad yang diterimanya semalam di Kafe James. Dia tidak menyangka dia adalah pemenang Couture BJD doll yang berharga usd10, 000! Tidak sia-sia dia datang dari Singapura. Pada mulanya, dia mengingatkan perjumpaan ini hanyalah gurauan semata-mata. Tapi peluang untuk bertemu dengan ahli-ahli elit dalam komuniti dolls tidak boleh dilepaskan. Dia mungkin sudah dikenali sebagai penjual dolls di Singapura, tetapi dia juga mahu dikenali sebagai penjual dolls di Malaysia dan melalui ahli-ahli elit seperti Nina, Dude, Suria, Aria dan Jin-Ho merupakan peluangnya untuk menembusi pasaran dolls di sini. Inilah kali pertama dia bertemu mereka, walaupun sudah mengenali nama-nama mereka di laman sosial. Tetapi ada satu yang mencurigakan dirinya.

"Budak yang nama Az tu dapat jemputan ekslusif ni? Dahlah dress up macam kampung je. So poor!" Ella mengutuk.

Ella memakai busana couture dari koleksi Hijab dan Abaya Dolce Gabbana. Dia mengenakan solekan tebal dari Estee Lauder. Haruman dari Annick Goutal Eau d’Hadrien. Fesyennya tidak lengkap tanpa tas tangan dan kali ini dia memilih jenama Lana Marks.

"Nak dapat doll mahal ni mesti ada press. Glamour mak!"

Ella segera menuju ke Cafe Cafe.

______________________________________________

Di Cafe Cafe, tiada seorang pon pelanggan yang ada. Ella dijemput oleh seorang pelayan. Ella dibawa ke meja ditepi tingkap. Dimeja tersebut, seorang lelaki menyambutnya.

"Mr. J?" Ella bertanya.

"Panggil saya James."

"Finally, jumpa gak the mysterious Mr. J. I mean, James. Selalu dengar nama je. Muka tak pernah tengok..."

"Saya lebih suka orang tak tahu muka saya."

"Kenapa?"

"Because I am a grumpy person."

"Pelik! Tak kisahlah! Jadi saya menang doll tu? Bila boleh dapat?"

"Sebelum itu.. Can we talk 1st?"

"Sure."

"What do you think about Malaysian doll collectors?"

"Friendly...Maybe? Dan kaya?"

"Bukan backstabbing? Too much drama? Fame whore? Selfish? Berkaum? Suka berlagak? Suka sabotaj? And... Childish?"

"Tak faham..."

"Ada kadang-kalanya, kita rasa komen-komen yang kita tulis tu sekadar lawak. Tapi tanpa kita sedar, yang komen-komen boleh buat orang sakit hati?"

"Dolls je pun..."

"Dolls je pun kan... Jemput minum" James berkata sambil menuangkan air ke gelas Ella.

Ella minum dan tidak lama kemudian, nafasnya tersekat. Batuk. Darah terkeluar dari mulutnya. Ella menghembuskan nafas terakhirnya selepas bertarung dengan permainan manusia bertopengkan malaikat maut. James bangun dari kerusinya dan memandang Ella.

"Dolls je pun..."


Malaysian Horror Story : Doll Collector Ep 5 : Fuck Me Please!

Aria mengheret tubuh Suria ke tepi dinding.

"Aku dah buat apa yang kau suruh! Kau nak apa lagi?" Aria bertanya dalam ketakutan.

"Aku nak kau fuck dia!"

Aria terkejut. Lututnya mengigil.

"Aku... Aku... Tak... Bo...Bo..Boleh...!"

"Kenapa?"

"Sssbbb...Sbbb...Sebab...Se...Bab...Seb... Aku...Bott...Bott...."

"Fuck her or I will kill you!"

Aria semakin takut apabila dia melihat tetamu tidak diundang itu menghalakan pistol ke arahnya. Aria memusingkan badan Suria. Dia cuba membuka skirt Suria...

"Open slowly... slowww."

Aria menurut arahan, sementara aksi cubaannya untuk meliwat Suria dirakam.

______________________________________________

Sehari sebelum...

Rogol Suria

Aria kegelian apabila dia membaca surat arahan dari Mr. J.

"Ehhh...Pleaselah! Nak suruh I buat benda terkutuk tu? Not for million years! I bukan lesbian ok!" Aria memandang mata ke atas dan meletakkan tangan ke bahunya.

Surat itu dibuang. Dia menuju ke arah parking kereta. Tanpa disedarinya, mulutnya ditutup dengan kain yang disalutkan dengan ubat tidur.

Apabila dia sedar, dia sudah berada di atas katil biliknya. Tangan dan kakinya diikat kuat. Dia dilentangkan dan dadanya menghadap katil. Kepalanya menghadap kepala katil.

Aria dapat rasakan dia telah tidur dengan lama kerana kepala kepeningan. Kesejukan dan bunyi jam dindingnya menandakan sekarang sudah pukul 12 tengah malam.

"Lepaskan aku!" Aria menjerit.

Tengkuknya dicium dengan ghairah. Ia membuatkan Aria kegelisahan. T shirt jenama Moschino yang dipakainya dikoyakkan dengan kuat dari belakang. Belakang badannya dicium dan dijilat dengan perlahan. Dari atas sampi ke paras pinggulnya. Skinny jeansnya ditarik dengan kasar.

"Ahhh...," Aria menikmatinya.

Jeansnya dikoyakkan dengan menggunakan pisau tajam sehingga meninggalkan g-stringnya. Pipi punggungnya dicium dan...

"Ahhhhhhhh...," Aria semakin menikmati.

Lubang keramat diterokai dengan lidah. Satu jari, dua jari, tiga jari, empat jari.... lima jari... Kemudian...

"AHHH... Sakit...But don't stop... Fuck me... please!"

Ia berterusan sehingga Aria menjadi lemah longlai dan tidur kerana kepenatan selepas beraksi sebanyak beberapa kali di ranjang.

Pada keesokan harinya, Aria dikejutkan dengan rakaman aksinya dia diliwat dengan ganas dan sepucuk pistol meraba mulutnya.

______________________________________________

"Ah..Ah...Ah..." Aria berpura-pura menyukai aksi meliwat Suria.

Tetamu yang tidak diundang itu menguap beberapa kali. Akhirnya dia sudah bosan dan mendekati Aria.

"Useless!"

Aria pengsan selepas dipukul. Giliran dia pula diikat dan Suria dibuka ikatannya. Suria dikejutkan dengan simbahan air sejuk.

"CELAKA!" Suria menjerit.

Pistol dihalakan kepada Suria membuatkan dia terkejut.

"Suck this!"

Pistol dihalakan ke mulut Suria. Suria mengulum pistol itu dengan perlahan-lahan. Badannya mengigil-gigil. Aksi Suria dirakam.

"Good girl. Now I want you to do something for me. Can you be a good girl and follow my order?"

Suria mengangguk perlahan.

"Fuck him... Fuck him nice and slow... Fuck him like a little bitch he is..."

Suria mendekati Aria dengan perlahan.

"Strip him...slowly."

Suria menanggalkan pakaian Aria satu demi satu, sambil dirakam.

"Now your turn... slowly."

Suria menanggalkan jaketnya, pakaianya dengan perlahan.

"You have great breast... The best one... Touch yourself..."

Suria meraba buah dadanya dengan perlahan. Suria membuka panties-nya.

"Impressive! Bigger and thicker than mine. He's going to love it. Make it a good show..."

"Ky...Condom? Suria bertanya dengan takut.

"Fuck him bare... Fuck him rare!"

Suria mula mengikuti arahannya. Kerana tidak menggunakan sebarang pelincir, kemasukannya menjadi semakin susah dan perlahan. Perbuatan ini membuatkan Aria terjaga...

"SAKIT!!! JANGAN!!!" Aria menangis.

Suria berhenti.

"Who ask you to stop? Do it or you both will die!"

"TAKNAK! Besar SANGAT!" Aria merayu.

Suria terpaksa meneruskan arahan. Dimulakan dengan perlahan dan gesekannya menjadi semakin laju. Suria menikmati aksi-aksi ini. Dia selalu terpaksa menyerah apabila berada di ranjang kerana teman-teman tidurnya lebih mendominasikan dirinya. Tetapi kali ini, dia pula jadi pemangsa. Dia pula yang menguasai tubuh putih Aria. Dia pula mengawal dan menerokai tubuh sasa Aria dengan ganas. Dia menjadikan Aria seperti kudanya. Leher Aria dicekik perlahan. Leher Aria digigit dan disedut dengan penuh ghairah. Suria bagaikan sudah hilang kawalan. Dia rasakan dirinya sebagai seorang perempuan yang menguasai seorang lelaki. Kebenciannya terhadap Aria membuatkan dia semakin seronok mempergunakan badan Aria. Tangisan Aria membuatkan dia rasa berkuasa!

Pelbagai posisi digunakan dan punggung Aria semakin kebas setelah beraksi selama 40 minit. Dan akhirnya...

"AHHHHHH!!!" Suria menjerit perlahan.

Suria kepenatan dan Aria masih lagi menangis, kesakitan. Rakaman video masih berlangsung.

"Lepaskan aku!" Aria meminta.

Tetamu tidak diundang itu tersenyum dan melepaskan dua das tembakan senyap dengan menggunakan pistol ubah-suainya. Satu ke atas kepala Suria dan satu lagi ke bahagian leher Aria. Kepala Aria dan bahagian dada Suria dikerat. Kepala Aria dan dada Suria dimasukkan ke dalam bag.

"One more to go!"

Malaysian Horror Story : Doll Collector Ep 4 : Fuck You!

Fuck Aria!
Anally!

"Najis! Tak ingin aku nak liwat pondan tu!" Suria mengoyakkan kad yang diterimanya, sebagai arahan oleh Mr. J untuk memenangi satu doll super exclusive.

Kad itu dibuang kepada tong sampah dan dia terus bergegas kembali ke boudoir-nya. 

______________________________________________

Suria dikejutkan dengan panggilan telefon. Dia melihat skrin telefonnya, ejennya Steffy memanggil. Panggilan tidak terjawab. Miss Called 20 kali. Ketika dia mahu menyambung tidurnya, pintu kondonya diketuk beberapa kali. Loceng dibunyikan sehingga dia tidak tahan sabar lagi. Dia segera bangun dan mengambil Louboutin-nya menuju membuka pintu rumahnya. Dia membaling kasut-nya ke arah Steffy yang menantinya di luar.

"Setan! Aku nak tido!!!" Suria menjerit.

Beberapa jirannya melihatnya dengan pandangan serong.

"Muka je cantik. Perangai macam iblis!" Jiran 1 mengutuk.

"Dah lah suara jantan!" Jiran 2 menjerit.

Suria terus naik angin dan membuka gate pintu rumahnya. Dia mengambil Manolo Blahnik-nya yang ada di luar pintu.

"Sapa iblis! Sundal!!! Mata ko aku sumbat dengan Blahnik aku!"

Steffy menahannya, "Dahlah. Nanti paparazzi rakam u. Sekarang zaman youtube!"

"Babi! Setan! Sundal!" Suria terus menjerit sambil ditarik masuk ke dalam oleh Steffy.

Apabila masuk ke dalam, Suria membaling kasutnya ke arah televisyennya sehingga skrinnya pecah. 

"Ko kenapa datang pagi-pagi buta ni! Ko tahu kan aku tak suka!" Suria menjerit lagi.

"Sekarang dah pukul 1 tengahari!" Steffy jengkel dan menyambung, "I datang nak tanya why you tolak runway shows? Banyak tau local designers yang booked you! Grumpy James! Bag of Cynth! Sazwan Ismail Creation! Aral Ghostier! Ryan Liang! WHY!?"

"Local je! Dulu aku pernah catwalk untuk Atelier Versace! Dolce and Gabbana! Chanel! Fendi! Even Victoria Beckham pon aku reject!"

"Tapi tu dulu! Masa you tengah hot!"

Suria membesarkan matanya, "Hello! Aku MASIH HOT!"

"Hot? You tau tak sekarang nama you dah busuk! Kat internet semua mengata pasal you tau!"

iPhone Suria berbunyi. Sms dari Aria, mengatakan, " Nyah perasan! Kalau ko x puas ati, dtg rumah aku sekarang! Fuck you!

Suria mencapai jaket tweed Chanel, clutch Alexander McQueen dan kunci kereta lamborghini-nya dan bergegas keluar.

"SURIA!!!" Steffy menjerit.

______________________________________________

"BABI! BABI! BABI! BABI!" Suria mencarut sepanjang perjalanan ke rumah Aria.

Apabila dia sampai Aria...

"BABI! Bukak PINTU!!!!" Suria menjerit sambil mengetuk pintu rumah Aria.

Aria membuka pintu rumahnya. Wajahnya kelihatan runsing. Suria menolak Aria ke tepi dan masuk ke dalam rumahnya.

"Apa masalah ko!!!..."

Aria mengetuk kepala Suria dengan pasu bunga. Peluh keluar dari dahi Aria dengan laju...


Malaysian Horror Story : Doll Collector Ep 3 : Valerie

LEAVE VALERIE!
YOU DON'T DESERVE HER

Nina meninggalkan Kafe James dengan marah selepas membaca kad yang diberikan kepadanya oleh pelayan bagi pihak Mr. J.

"Gila tetek apa bagi aku amaran haram ni! Buang masa aku datang! Ingat betul-betul nak buat doll giveaway! Kalau bukan sebab doll tu mahal, jangan harap aku nak datang!" Nina menjerit.

Nina bergegas menaiki lrt untuk kembali ke kolejnya. Nina memang terkenal sebagai selebriti laman sosial. Sifatnya yang suka berkongsi idealogi mengenai budaya popular membuatkan dia popular. Apa sahaja isu yang boleh dikupaskan dan terkenal, akan dikongsikan oleh Nina melalui laman sosialnya. Walaupun dia memang terkenal dengan kemahirannya berkomunikasi tentang isu semasa dan boleh membuatkan orang jengkel dengan perangainya, Nina mempunyai kelebihan untuk membuat orang menyayanginya dengan gaya manjanya. Malahan ramai kawan perempuannya meminatinya lebih dari kaum lelaki. Tambahan pula, adik lelaki Nina sangat kacak dan wajahnya seakan-akan Nina jika dia pun bertudung. Bonus tambahan untuk peminat-peminat gay Nina. 

Seperti Taylor Swift, Nina amat setia kepada kawan-kawannya. Dia langsung tidak boleh berkongsi kawan-kawannya dengan orang lain. Jika dia tahu, Nina yang sopan-santun akan bertukar menjadi mean girl secara automatik. Dan salah seorang kawan baiknya adalah Valeri iaitu seorang gadis Cina yang comel, amat peramah dan merupakan seorang doll seller yang dikenali dalam kalangan komuniti dolls kerana menjual dolls dengan harga yang berpatutan.

"Gila tetek betul Az tu! Haram!!!" Nina menjerit dalam hatinya lagi.

Nina mengenali Az, walaupun dia berpura-pura tidak mengenalinya. Dia tidak menyukai Az kerana Az telah merampas Valerie darinya. Semuanya bermula apabila Az berkenalan dengan Valerie. Mereka berkawan rapat kerana mempunyai minat mengumpul dolls yang sama. Tambah api ke atas minyak yang panas apabila Nina sering kali membaca status-status facebook Az yang menyatakan kegembiraannya mempunyai Valerie sebagai kawan baiknya. Nina dapat membaca status-status tersebut kerana akaun facebook Az yang terbuka. Nina juga cuba memusnahkan akaun facebook Az dengan melaporkan kepada pihak facebook Az menganggunya di laman sosial sebagai stalker. Ia menyebabkan Az terpaksa membuat akaun facebooknya berulang kali.

"Entah-entah Az ni yang Mr J? Dia sengaja aturkan giveaway haram ni semata-mata nak kenakan aku? GILA TETEK!!!!" Nina marah dalam hatinya lagi.

Nina berazam akan membalas kembali lawak 'bodoh' Az ini. Az telah membuang masanya! Dan apa hak Az menyuruhnya meninggalkan Valerie? GILA TETEK! HARAM!

Nina memikirkan rancangan balas dendamnya kepada Az. Dia terus berfikir dan berfikir. Akhirnya lrtnya sampai di stesyen Gombak. Bas menuju ke kolejnya sudah bergerak apabila Nina sampai di tempat tunggu bas. Nina berlari mengejar bas tersebut.

"TUNGGU!!!"

BAM!!! Sebuah kereta melanggar Nina dengan laju. Kereta itu berhenti di sebelahnya dan Nina dapat melihat pemandunya memakai topeng.

"Mr. J says HI!" 

Kereta itu melanggar badan Nina sehingga hancur luluh dan terus beredar dengan laju!